DILEMMA

Recentebeoordeling


5 sterren uit 248 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dilemma. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 14:36 Prima ervaring :-)
24 mei 2024 om 17:54 Heerlijke broodjes en snelle service!
15 mei 2024 om 16:53 Heerlijke broodjes! Echt perfect
2 mei 2024 om 14:16 Weer fantastisch, de salades zijn heerlijk van Dilemma...
18 apr 2024 om 10:39 Heel lekker eten en snel. Het was de varjaardag van mijn vriend en wij kregen een kaarsje en een bericht op de zak. Zo lief! Echt een aanrader!
11 apr 2024 om 14:42 Italiaanse bollen waren niet zo lekker als normaal. Gegrilde kip proefde niet echt naar gegrilde kip. Wel prima, maar niet fantastisch. Zou volgende keer elders bestellen!
2 apr 2024 om 14:00 Salades besteld, deze waren heerlijk. Beste restaurant om je lunch te bestellen.
24 feb 2024 om 17:02 Lekkere broodjes!
21 feb 2024 om 14:45 Geweldig restaurant! Wij bestellen regelmatig voor kantoor! De broodjes en smoothies zijn eerder. Vandaag ging er wat fout, maar ze belden al dat de bezorger onderweg was, voordat ik de kans kreeg om ze te bellen. Heel erg netjes! Zeker een aanrader!
15 feb 2024 om 17:11 Volgens mij is een bestelling hier bij mij nog nooit fout gegaan. Ze kijken ook altijd naar mijn opmerkingen, wat ik erg waardeer
9 dec 2023 om 12:38 Prima prima prima
24 aug 2023 om 15:09 Redelijk lekkere grote broodjes maar de bezorging duurde super lang!