DILEMMA

DILEMMA Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 216 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dilemma. Meer weten? Ontdek meer

28 apr 2022 om 22:16 Super lekker en keurig verpakt!
26 apr 2022 om 13:18 Altijd 5 sterren!
26 mrt 2022 om 21:57 Heerlijke broodjes, al meerdere keren besteld en het is altijd super!
26 feb 2022 om 14:28 Heerlijke broodjes,
8 feb 2022 om 14:08 Echt heerlijk goed belegd broodje met super service!
29 jan 2022 om 14:03 Het was alweer een tijdje geleden, maar my o my wat zijn dit lekkere broodjes! Echt fantastisch! Bezorging duurde wat langer rond de lunchtijd, maar daar moet je gewoon even rekening mee houden. Dit is absoluut mijn favoriete broodjeszaak die bezorg
28 jan 2022 om 14:49 Fantastisch! Heerlijke broodjes!
22 jan 2022 om 7:51 Was heerlijk…
20 jan 2022 om 19:04 Bedankt voor de lekkere broodjes. Dit is al de 2e keer dat wij bij jullie bestellen en beide keren was het genieten. Dank jullie wel en tot snel!
18 jan 2022 om 15:08 Geen minpunten. Broodjes en smoothies zijn heerlijk. Bezorging ook op tijd. Wij bestellen hier vaker.
10 jan 2022 om 15:43 Fantastisch broodjes zeer royaal belegd. Beter dan broodje ben. Hier geen 2 uren wachttijd
9 jan 2022 om 18:58 Heerlijke broodjes en smoothies met snelle bezorging.